Vijesti Politika Маја Пјерановић на челу Младих социјалдемократа Дервента

Маја Пјерановић на челу Младих социјалдемократа Дервента

0

Функцију предсједника Младих социјалдемократа у наредном мандату обављаће Маја Пјерановић, одлучило је стотину делегата на синоћњој петој Изборној конвенцији подмлатка Савеза независних социјалдемократа Дервента.

Новоизабрана предсједница – која ће на челу дервентског МСД-а замијенити Игора Новића – нагласила је да је пред њом и новим руководством велика одговорност јер се налази на челу подмлатка СНСД Дервента, странке која дужи низ година биљежи најбоље изборне резултате.

Пред нама је задатак да тим темпом наставимо и да тај резултат у наредном периоду и поправимо, што ће уз неизоставну подршку предсједника ОО СНСД Дервента Игора Жунића и почасног предсједника Милорада Симића засигурно бити и оствариво. Ми млађи чланови СНСД-а спремни смо да учествујемо у креирању наше будућност, спремни да преузмемо одговорност за вријеме које долази. Свјесни смо крупних изазова који стоје пред странком и Републиком Српском. Спој младости и искуства у политици је гаранција да ћемо све изазове савладати, истакла је Пјерановићева, најавивши јачање организације МСД Дервента.

Предсједник Градског одбора СНСД Дервента Игор Жунић поручио је да подмладак најважнији дио страначке организације.

Младост је та која ће ускоро управљати Дервентом и Републиком Српском и сви ви, који живите овдје, треба да преузмете одговорност и вођење процеса који су пред нама. Управо од младих очекујемо идеје и иницијативе за унапређење свих аспеката живота, а СНСД је далеко најбоља политичка странка за ту врсту политичког ангажмана. Са новим структурама покрећемо политике на републичком и локалном нивоу које имају за циљ да младима створе бољу будућност на овим просторима, поручио је Жунић, честитајући новој предсједници Младих социјалдемократа.

Гост Изборне конференције, предсједник републичке организације МСД Денис Шулић, истакао је да су управо млади људи предност коју СНСД има у односу на друге странке.

СНСД је велика породица која се бави искреним и квалитетним политикама у свакој локалној заједници, то је политичка странка која афирмише младе људе, чему у прилог говори и чињеница да је више од половине кандидата за начелнике локалних заједница било млађе од 35 година, што ће сигурно бити пракса и у будућности, поручио је Шулић.

СНСД Дервента – саопштење

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here