Vijesti Društvo “Несебичан и добродушан човјек”: Колектив СШЦ “Михајло Пупин” опростио се од професора...

“Несебичан и добродушан човјек”: Колектив СШЦ “Михајло Пупин” опростио се од професора Слободана Субића

0

Колектив СШЦ „Михајло Пупин“ опростио се од изненада преминулог колеге професора Слободана Субића који ће данас бити сахрањен на гробљу у Горњем Детлаку.

Професор Слободан Субић рођен је 7. фебруара 1971. године у Дервенти, а од 19.1.1998. године запослен је у ЈУ СШЦ „Михајло Пупин“ Дервента.

Већ 22 године своје знање и искуство несебично је преносио ученицима електротехничке струке. Извео је бројне генерације које су знањем које им је усадио врло лако проналазили запослење у струци. Неуморно се залагао да унаприједи наставни процес посвећујући своје вријеме опремању кабинета и лабораторија за електро струку и планирајући стручне екскурзије. Колеге ће га памтити као несебичног, пожртвованог и бескрајно добродушног човјека који је у сваком тренутку желио помоћи сваком не штедећи при том себе, саопштили су из СШЦ „Михајло Пупин“.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here