Vijesti Društvo Николај Станић предводио Спасовданску литију у Београду

Николај Станић предводио Спасовданску литију у Београду

0

На челу Спасовданске литије престоничким улицама и трговима нашао се Дервенћанин Николај Станић, најбољи ученик Богословије Светог Саве у Београду.

Николај је трудом и залагањем остварио само најбоље оцјене из свих предмета током пет година школовања у најстаријој београдској средњој школи, као и друге награде.

Издвојићемо прве двије награде на меморијалу „Душан Протић”, прву награду на 20. међународном такмичењу соло певача „Лазар Јовановић” у Београду, прву награду на 11. такмичењу „Српска соло песма” у Младеновцу, прва награда на међународном такмичењу младих соло певача „Вокална рапсодија” у Београду, прва награда на републичком такмичењу ученика музичких школа Србије у Београду, прва награда на 67. фестивалу музичких школа Србије у Шапцу, као и друго место на такмичењу средњих школа Србије из беседништва „Славослов” у Смедереву, саопштили су из Српске православне цркве.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here