Vijesti Kultura i obrazovanje Објављена пета збирка пјесама младе Евите Бојковац

Објављена пета збирка пјесама младе Евите Бојковац

0

Пета збирка пјесама Евите Бојковац, под називом “Шта су лутке?” ових дана је изашла из штампе.

Збирка је тематска и говори о луткама и луткарском позоришту, као и о манифестацији „Лут фест“, поводом које је и објављена. Ове године у плану је да се одржи 21. Међународни фестивал професионалних луткарских позоришта за дјецу, септембра мјесеца у Источном Сарајеву, гдје ће Евитина књига бити представљена и доступна читалачкој публици.

У име оних који ће читати ове пјесме, маштати и оживљавати лутке, хвала Евити за задовољство које нам је пружила. Оно што не доживите у пјесмама, доживјећете на представама које сваке године доноси „Лут фест“ у наш или неки други град, гдје ће вас очарати сценографија, костими и живе лутке са којима можете и разговарати и осјетити доброту коју носе, каже редитељ Витомир Митрић, у рецензији књиге.

Издавач збирке и организатор манифестације је „Форум Театар“ из Источног Сарајева.

Дервента Kафе

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here