Vijesti Društvo Ово су најистакнутији волонтери Црвеног крста

Ово су најистакнутији волонтери Црвеног крста

0

Поводом 5. децембра, Међународног дана волонтера, секретар Општинске организације Црвеног крста Радислав Кујунџић је истакнутим волонтерима уручио захвалнице Црвеног крста.

За изражену хуманост, племенитост, пружену помоћ, доброту и љубав према човјеку захвалнице су уручене Кати Ступар, Ђури Стојићу, Заиму  Мујкановићу, Марку Кузмановићу, Бранку Николићу, Слађану Богдановићу и Остоји Танасићу.

Заим Мујакновић је волонтер од 2002. године и истиче  да му ова захвалница много значи иако сматра да сваки нормалан човјек треба да помаже онима којима је помоћ потребна ако је то у могућности.

Ката Ступар је дугогодишњи волонтер, још од студентских дана и истиче да је хуманост најљепша људска особина.

Придружила сам се организацији Црвеног крста чим сам се доселила у Дервенту 1996. године и дуги низ година сам водила подмладак ове организације, припремала ђаке и заједно са њима учествовала на свим такмичењима. Могу да се похвалим једном лијепом успоменом, а то је да сам освојила три прва мјеста на републичком такмичењу у Паламa.Читав радни вијек дјецу сам учила најљепшим врлинама које сваки човјек треба да има, рекла је Ступарева овом приликом.

дервента.ба

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here