Vijesti Politika Одржана Пета свечана сједница Главног одбора Уједињене Српске

Одржана Пета свечана сједница Главног одбора Уједињене Српске

0

Поводом шест година постојања политичка странка Уједињена Српска је у недјељу у Брчком организовала Пету свечану сједницу Главног одбора којој су присуствовали чланови Главног одбора УС из Дервенте Славиша Марић и Драгомир Лејић, те Миодраг Тешендић као члан Радног предсједништва.

На сједници је предложена и усвојена програмска декларација која за циљеве има очување мира, побољшање економског статуса грађана Републике Српске, уједињен став свих политичких партија из Републике Српске у циљу враћања одузетих надлежности, али и раскринкавања лажних слика које се у свијету шаљу о Републици Српској од стране, прије свега, радикалних политичара из Федерације, саопштено је из ГО УС Дервента.

Сједница је одржана под мотом „Уједињени побјеђујемо”.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here