Vijesti Društvo Отпочела друга фаза обнове: Стара црква би ове године могла бити покривена

Отпочела друга фаза обнове: Стара црква би ове године могла бити покривена

0

Већ неколико дана траје зидање Старе цркве у Српској вароши, у оквиру друге фазе обнове овог значајног историјско-религијског споменика.

Након што је Министарство за избјегле и расељена лица у Влади Републике Српске одобрило донацију износу од 10.000 марака, створени су сви предуслови за почетак друге фазе обнове богомоље, која би до краја године требала бити и покривена.

Подсјећамо, у првој фази је саливен темељ и реконструисан звоник до извођења фасадних радова, а до завршетка пројекта на локацији планирана је изградња Светосавског дома.

Сви који желе помоћи обнављање Старе цркве могу то учинити уплатом на рачун број 562-005-814-54-11-029 отворен у НЛБ Развојној банци или на девизни рачун:
IBAN: BA395620058145411320
SPCO DERVENTA – PODRAČUN STARA CRKVA SRPSKA VAROŠ
Trg pravoslavlja bb
74 400 DERVENTA
SWIFT BIC: RAZBBA22
NLB Banka a.d.
Milana Tepića br. 4, 78000 Banja Luka
Bosnia and Herzegovina

Дервента Кафе

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here