Vijesti Kultura i obrazovanje ОШ “Никола Тесла” побједник такмичења “Мисли мине”

ОШ “Никола Тесла” побједник такмичења “Мисли мине”

0

Дервентска организација Црвеног крста организовала је општинско квиз такмичење под називом „Мисли мине“ за ученике основних школа на којем је најбољи резултат постигла екипа Основне школе „Никола Тесла“ у саставу Александар Марић, Ђорђе Малић и Дајана Сарић. 

Ментор екипе била је наставница Љиљана Латиновић.

Друго мјесто освојила је екипа ОШ „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње, коју су чинили Данијел Вукичевић, Марио Видовић и Марко Симикић, а чији је ментор била наставница Бранка Видић.

Екипа ОШ „19. април“, у саставу Маријана Тепић, Нина Јовановић и Јована Грабеж освојила је треће мјесто. Ментор ове екипе била је наставница Даница Носовић. Четврто мјесто припало је екипи ОШ „Тодор Докић“ из Календероваца, коју су чинили Лана Бјелошевић, Моника Толић и Јана Удовичић, а чији је ментор била наставница Свјетлана Милијаш.

Ријеч је о такмичењу као једној од активности коју Црвени крст проводи у склопу припреме за обиљежавање „Недјеље упозоравања на опасност од мина“, а која се обиљежава од 8. до 15. децембра.

У дервентском Црвеном крсту су истакли да је циљ едукација ученика о проблему постојања мина.

ФБ страница ОШ “Никола Тесла”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here