Vijesti Politika ПДП и СДС дио одборничких накнада уплаћују Дому здравља и Удружењу пензионера

ПДП и СДС дио одборничких накнада уплаћују Дому здравља и Удружењу пензионера

0

Клубови одборника Партије демократског прогреса и Српске демократске странке у Скупштини општине Дервента донираће дио одборникчких накнада за март Дому здравља, док ће наредног мјесеца помоћи Удружење пензионера.

Клубови одборника ПДП-а и СДС-а одлучили су да двадесет посто одборничке накна де одвоје Дому здравља Дервента, у циљу набавке неопходне медицинске опреме и неопходних средстава за медицинско особље које је на првој линији одбране наших грађана од вируса корона. Исто тако одборници су се договорили да, у наредном мјесецу, исти износ уплате Удружењу пензионера јер сматрају да је овој популацији најпотребнија помоћ, стоји у саопштењу ПДП-а.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here