Vijesti Najave i obavještenja Поводом 18 година рада дервентски новинар Ненад Симић представља књигу “Укоричене године”

Поводом 18 година рада дервентски новинар Ненад Симић представља књигу “Укоричене године”

0

У четвртак, 16. маја, Центар за културу биће домаћин промоције књиге „Укоричене године“ аутора Ненада Симића.

Ради се о дугоочекиваном Симићевом дјелу које доноси приче из Дервете и околине, необичне појаве, сјећања и догађаје, илустроване са више од 400 фотографија.

Његови новински чланци о Дервенти у протеклих 18 година објављивани су у десетинама писаним медија у РС, БиХ и Србији, за које је радио као дописник. Симић је од прошле године и предсједник Српског књижевног клуба „Вихор“ Дервента.

2012. године објавио је прву збирку пјесама „Свагда“, а за пјесничко и књижевно стваралаштво награђиван је на манифестацијама у РС, Бих, Србији, Словенији…

На промоцији ће говорити рецензенти протојереј- ставрофор Жељко Теофиловић и књижевник Ранко Прерадовић. Гост промоције је женска пјевачка група КУДМ “Босиљак“ Дервента.

Овом књигом Симић ће обиљежити и 18 година рада новинарског рада.

Промоција ће почети у 19 часова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here