Vijesti Društvo Подршка и младим људима: Коло српских сестара наградило најбољег студента општине

Подршка и младим људима: Коло српских сестара наградило најбољег студента општине

0

Од укупно 18.450 марака, прикупљених на недавно одржаном Светосавском балу, износ од 1.000 марака уручен је најбољем студенту техничких факултета наше општине Драгораду Радуловићу.

Радуловић је студент студент друге године софтверског инжињеринга на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Захваљујем се КСС „Царица Милица“, којма желим срећу у даљем раду. Новац ће највјероватније бити искориштен за набавку новог лаптопа који ће ми помоћи у даљем школовању, рекао је Радуловић.

Преостали дио прикупљеног новца на манифестацији обновљеној након готово 80 година усмјериће се на куповину једног од звона на храму Успења Пресвете Богородице.

Хуманитарно-просвјетитељски рад је окосница дјеловања Кола и наш циљ је да дио новца издвојимо за мотивацију младих људи, да покажемо да њихов труд није остао непримјећен, што желимо да радимо и убудуће. Жељеле смо да наградимо једног од најбољих студената из Дервенте, а ове године одлучиле смо да то буде студент техничких наука, поручили су из КСС.

Радуловићу је награда уручена након недјељне молитве у храму Успења Пресвете Богородице.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here