Vijesti Kultura i obrazovanje Поклон младим читаоцима: Објављена 11 сликовница Милорада Мише Ђурђевића

Поклон младим читаоцима: Објављена 11 сликовница Милорада Мише Ђурђевића

0

Књижевник Милорад Мишо Ђурђевић објавио је сликовницу под називом “Зеко”.

Ради се о једанаестом дјелу ове врсте, које ће, као и пријашња издања, бити даровани свим младим читаоцима који се аутору јаве са жељом да и ову сликовиту поучну имају на својим читалачким полицама.

Из прољећа у љето, као и његови претходници, срећно гладан дјечијих руку и мажења, Зеко се придружио својим милим другарима Коки, Цуки, Гици, Жирафи, Роди, Косу, Меди, Цврчку, Лаву и Лептиру/Мачки/Мишу, као једанаеста, на нашим просторима јединствена и садржајем и формом, сликовница, истиче аутор.

Несебичан допринос и овом поетско сликовном остварењу дали су и Горана Тодорић Шарчевић, која је традиционално одлично осликала замисли ауторове, Вјекослав Новаковић који је душом ушао у душу компјутерских заврзлама, као и Српски књижевни клуб ”Вихор” из Дервенте и Књижевна заједница ”Васо Пелагић” из Бања Луке, те уважени рецензент Стевка Козић Прерадовић.

Милорад Мишо Ђурђевић је члан Удружења књижевника Републике Српске и Српског књижевног клуба ”Вихор” Дервента.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here