Vijesti Društvo “Породица хуманисти” испунила мисију доброчинства – ФОТО

“Породица хуманисти” испунила мисију доброчинства – ФОТО

0

Ове године Црвени крст обиљежио је Свејтски дан и Недјељу Црвеног крста под називом „Породица хуманости“, а бројне активности Градска организација Црвеног крста Дервента је проводила читавог мјесеца.

Тим поводом генерални секретар Црвеног крста Републике Српске Рајко Лазић посјетио је Центар за дјецу и Омладину „Будућност“ у Дервенти и том приликом уручио хуманитарну помоћ овој установи.

Комисија за добровољно давање крви посјетила је на терену 5 истакнутих добровољних даваоца крви и том приликом уручила им поклон пакет поводом обиљежавања ове Недјеље, док су зпослени у Градској организацији Црвеног крста Дервента посјетили 4 централне и 11 подручних школа и том приликом учланили 192 првачића у организацију Подмладка Црвеног крста, саопштено је из Црвеног крста.

Том приликом првачићи су добили бесплатне чланске карту Црвеног крста и поклон слаткиш да знају кад су постали чланови ове хуманитарне организације.

Поводом обиљежавња Недјеље прикупљено је и подијељено 199 пакета хране за социјално угрожена домаћинства на подручју града Дервента.

–  Градска организација Црвеног крста Дервента захваљује се донаторима који су учествовали са својим донацијама у обиљежавања Свјетског дана и Недјеље Црвеног крста, истичу у овој организацији

Донатори пакета:

ГРАД ДЕРВЕНТА,

ДРВОПРЕРАДА ЂУРИЋ ДЕРВЕНТА,

МЈЕШТАНИ ГОРЊИХ ЦЕРАНА И ОСИЊЕ,

ФРУКТА ТРЕЈД ДЕРВЕНТА,

КОМУНАЛАЦ ДЕРВЕНТА,

ДОМ ЗДРАВЉА ДЕРВЕНТА ,

АГЕНЦИЈА БИЛАНЦА ДЕРВЕНТА,

АУТОМОТО ДРУШТВО ДЕРВЕНТА,

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ДЕРВЕНТА,

СИНИША АЏИЋ ДЕРВЕНТА,

ЗАВОД „БУДУЋНОСТ“ ДЕРВЕНТА,

„МИНИК“ ДЕРВЕНТА,

МИОДРАГ ДЕСПОТОВИЋ ДЕРВЕНТА,

„ДРВОПРОМ“ ДЕРВЕНТА,

ХИДРОИНЖЕЊЕРИНГ ДЕРВЕНТА,

НЕЏАД АХМЕТОВИЋ ДЕРВЕНТА,

РУЖИЦА ПОПАДИЋ,

САНЕЛ САРАЧЕВИЋ И

ВЛАДО МАРИЋ ДЕРВЕНТА.

Дервента Кафе

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here