Vijesti Najave i obavještenja Пољопривредна манифестација у Великој Сочаници у знаку изворне музике и традиционалних игара

Пољопривредна манифестација у Великој Сочаници у знаку изворне музике и традиционалних игара

0

Удружење пољопривредних произвођача „Лан“ и ове године организоваће традиционалну Пољопривредну манифестацију која ће се у Великој Сочаници одржати од 19. до 21. августа.

Прве вечери, 19. августа, наступиће извођачи изворне музике Немања Лукић и Милан Јањић са гостима, док ће наредне вечери присутне забављати Столе и Дјевојачке успомене.

Трећи дан резервисан је за такмичењима у припремању гулаша, потезању конопца, бацању камена, трчању у врећи и испијању пива, наступ КУД „Напредак“ Бушлетић – Д. Грапска, те проглашење најуспјешнијих пољопривредних произвођача.

Такође, 16. издање манифестације предвиђени су и атрактивни скокови падобранаца.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here