Vijesti Politika Предсједник Регионалног одбора НПС-а Синиша Никић обезбиједио посипни материјал за три пута...

Предсједник Регионалног одбора НПС-а Синиша Никић обезбиједио посипни материјал за три пута – ФОТО

0

Синиша Никић, предсједник Регионалног одбора Народне партије Српске, у сарадњи са Градским одбором НПС-а на челу са Александром Чолићем, кандидатом ове странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске, обезбиједио је посипни материјал за уређење два путна правца у Церанима и један у Малици.

На иницијативу Љубише Васлића, члана мјесне заједнице Церани, уређени су путни правци „Ђеорђићи“ и пут према купалишту „Прљача“, док је Маринко Блатешић, члан мјесне заједнице Лупљаница, иницирао се уреди пут у мјесту Малци.

Никић се одазвао се позиву и обезбиједио шљунак за насипање путне подлоге.

На тај начин смо дјелимично допринијели ријешавању једног од главних проблема мјештана пред надолазећу зиму, кажу у Народној партији Српске.

Дервента Кафе – политички маркетинг

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here