Vijesti Politika Признања најзаслужнијима: Одржана свечана академија Социјалистичке партије у години јубилеја – ФОТО

Признања најзаслужнијима: Одржана свечана академија Социјалистичке партије у години јубилеја – ФОТО

0
Славен Гојковић

У Центру за културу вечерас је уприличена Свечана академија Градског одбора Социјалистичке партије Дервента којом је, у присуству највишег руководства странке, обиљежено три десеније рада. Овом приликом уручена су признања најистакнутијим члановима.

Предсједник Социјалистичке партије Петар Докић је истакао да се ради о јубилеју вриједном пажње странке која је оставила видљив траг на укупном развоју Републике Српске и град Дервента.

Од самог почетка смо били веома конструктиван политички фактор који је својим дјеловањем и способностима допринио свеукупном развоју и то ћемо наставити и у будућем периоду. Намјера је да и даље дјелујемо на основним принципима наше странке: борби за слободу, равноправност, социјалну правду и развој. То су идеје које су дубоко утемељене у нашој партији и слиједећи њих већ 30 година дјелујемо упркос бројним изазовима, а за разлику од политичких субјеката који нису оставили траг на политичкој сцени, истакао је Ђокић, додајући да ће странка и у наредном периоду пружити велику подршку младим људима.

У години кад се обиљежава значајан јубилеј Социјалистичка партија и овом академијом жели да покаже да је увијек била уз народ, како током ратних година, тако и током периода обнове, рекао је предсједник ГО СП Славен Гојковић.

Странка је увијек знала да одабере исправан пут којим треба да иде ова локална заједница али и Република Српска. Упркос успонима и падовима, остали смо доследни својим идејама. Пред нама је изборна година у којиј нам је циљ да учврстимо и поправимо постојећи резултат, поручио је Гојковић.

Поводом јубилеја повеље су уручене постхумно Милану Длакићу, потом Нади Радановић, Љубици Гаврић, Живку Вукичевићу, Душану Боројевићу, Душану Рашићу и Милану Гаврићу, док су Недељко Марић, Миодраг Бабић, Душан Трифунивић и Остоја Недић за допринос оснивању и афирмацији партије заслужили захвалнице.

Поред предсједника странке Петра Ђокића, академији су присуствовали предсједници локалних одбора градова и општина регије, коалициони партнери из града Дервенте, те бројни чланови странке.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here