Vijesti Kultura i obrazovanje Промоција најновијег дјела Александре Мариловић “Дуге ноћи у прогонству” у понедјељак

Промоција најновијег дјела Александре Мариловић “Дуге ноћи у прогонству” у понедјељак

0

Посљедње дјело у низу плодоносног стваралаштва младе дервентске књижевнице Александере Мариловић – збирка “Дуге ноћи у прогонству” – биће представљена дервентској публици у понедјељак, 25. децембра.

Збирка која тематски припада духовној поезији, једном не тако уобичајеном књижевном изричају, биће представљена у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“, а културно вече употпуниће наступи пијанисткиње Драгане Латиновић и групе „Нектарија“ из Ваљева.

„Дуге ноћи у прогонству“ награђене су престижном наградом Бранковог кола “Печат вароши сремскокарловачке”, а представљена је на штанду Представништва Републике Српске у Србији на овогодишњем Међународном сајму књига у Београду.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here