Vijesti Politika Пјерановић на челу ГО ДНС Дервента

Пјерановић на челу ГО ДНС Дервента

1

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић присуствовао је Изборној скупштини ДНС-а Дервента на којој је једногласно за предсједника овог одбора изабран Дејан Пјерановић, саопштено је из ове странке.

Пружајући подршку новоизабраном руководству Градског одбора ДНС Дервента, Нешић је истакао да су појединци вођени личним интересом напустили ДНС, али да се данас унутар ДНС јавља једна нова енергија на коју је поносан и којој његова подршка неће изостати.

Овдје сам да дам безусловну подршку новом руководству ДНС-а Дервента и да вам обећам да је врх странке у пуном капацитету уз вас. Сљедеће године имамо опште изборе и чврсто сам убијеђен да ће ДНС бити кључни фактор у промјени ове ненародне власти. Многи су отишли вођени личним интересом, али када они оду, а дође вам Дејан Пјерановић са својим људима онда сте сигурни да сте на правом путу, рекао је Нешић, наводи се у саопштењу.

Новоизабрани предсједник ДНС-а Дервента Дејан Пјерановић, одборник и шеф Клуба одборника у Скуптшини града Дервента изразио је захвалност делегатима на повјерењу и истакао да су иза ДНС-а успјешно проведени унутарстраначки избори.

Поносан сам на јединство унутар Демократског народног савеза, али и на јединство у оквиру скупштинске већине и све квалитетне одлуке које доносимо заједно са нашим коалиционим партнерима у Скупштини града Дервента. Желим да истакнем да ћу наредном периоду странку водити поштујући и уважавајући сваког њеног члана, а сви заједно ћемо радити искључиво у интересу грађана нашег града. Ту неће бити никаквих компромиса, каже Пјерановић.

Поред 40 делегата који су делегирани испред мјесних одбора странке, скупу су присуствовали и генерални секретар ове ДНС-а Драгутин Родић, гости из других градских и општинских одбора ДНС-а, као и представници градских одбора Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и Социјалистичке партије Српске.

Избором предсједника, чланова Градског одбора, као и чланова Надзорног одбора и Статутарне комисије окончани су унутарстраначки избори у оквиру Градске организације Демократског народног савеза Дервента, стоји у саопштењу.

Дервента Кафе

1 komentar

  1. Pjeranoviću čestitam na izboru i da agilnije radite na demokratizaciji Dervente i smanjenju kriminala,ako vam je to u programu.U programu SP je da u Derventu nasele lica sa strane,misli se na Petrovčane,imam njihov izborni materijal.Znači, da etnički očiste srpske krajeve.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here