Vijesti Društvo Радост Васкрса осјетимо када јe дијелимо са другим

Радост Васкрса осјетимо када јe дијелимо са другим

0

Актив жена Савеза независних социјалдемократа Дервента је подржао акцију Кола српских сестара “Царица Милица“ и помогао набавку лијекова обољелим суграђанкама М. Г. и М. Б.

Актив жена СНСД редовно учествује у оваквим и другим акцијама доброчинства, истакла је предсједница Актива Весна Шаин.

Васкрс је радост Христовог васкрснућа, радост за оне који осјете топлину и љубав даривања, а посебно за оне који чине добра дјела даривања. Радост Васкрса можемо осјетити само онда када ју дијелимо са својим суграђанима. Важно је да будемо хумани у данима који симболишу рађање, тако да вјерујемо и надамо се рађању бољег живота, без суза и бола, истакла је Шаинова.

Помоћ је уручена током Васкршње радионице украшавања јаја које је Коло српских сестара провело испред Храма Успења Пресвете Богородице.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here