Vijesti Društvo Ротација на челним мјестима Општинске борачке организације

Ротација на челним мјестима Општинске борачке организације

0

Конституисањем Скупштине и Предсједништва Општинске борачке организације Дервента завршен је највећи дио изборног процеса у овој организацији.

Конститутивној сједници Скупштине присуствовало је 23 од 26 изабраних делегата, саопштено је из ОБО Дервента.

Добриловић и Вујучић (стоје)

За предсједника Скупштине Општинске борачке организације Дервента изабран је Чедо Вујичић, а за чланове Предсједништва изабрани су Боро Добриловић, који ће обављати дужност предсједника овог органа, Раде Којадиновић, замјеник предсједника, те Арсен Вукичевић, Жељко Кукић, Младен Црљић, Мирослав Тодорић, Зоран Џигеровић и Славен Пијетловић, док ће предсједници одбора чланова породица погинулих и заробљених бораца и ратних војних инвалида чланови овог органа бити по аутоматизму, стоји у саопштењу.

Општинску борачку организацију Дервента у скупштини Борачке организације Републике Српске представљаће Боро Добриловић и Мирослав Тодорић.

У претходном мандату функцију предсједника предсједништва обављао је Вујучић, док је предсједник Скупштине био Добриловић.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here