Vijesti Magazin РТРС-ов “Караван викенд јутро” стиже у Добојску регију

РТРС-ов “Караван викенд јутро” стиже у Добојску регију

0

Караван Викенд јутро Радио телевизије Републике Српске ове недјеље стиже у Добојску регију.

Кроз готово трочасовну емисију екипе РТРС-а представиће нам популарне медвједице Машу и Љубицу које су постале прави кућни љубимци, али и атракција. Кроз историјски час упознаћемо чувену Добојску тврђаву и Горанско језеро.

Уживаћемо у Бањи Врућици и Термама Озрен, упознаћемо скулптора Петра Јелића из Теслића који ствара чуда од дрвета, а говорићемо и о великим успјесима у привреди на подручју Дервенте, али и добрим и честитим домаћинима. Представиће нам се и СКУД Дервента, најављују аутори емисије.

Екипа РТРС-а у Прњавору је обишла најпознатију ергелу коња, те о глумачку секцију која дјелује у овој општини.
У емисији ће гостовати и културно-умјетничка друштва, пјевачке групе, талентовани музичари, а специјална гошћа је Вера Матовић.

И Модрича има чиме да се похвали, умјетници су једноставно дио овог града, па смо разговарали са сликарем Јовом Гујићем. Куваћемо чувени котлић, али и уживати у посластицама Немање Петровића. Ту је и најслађа прича с медарима ове регије, кажу аутори.

И наша је препорука да будете уз Радио-телевизију Републике Српске у недјељу од 7 часова јер Караван Викенд јутро стиже у нашу регију…

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here