Vijesti Najave i obavještenja РЈ Дервента: Више села без електричне енергије

РЈ Дервента: Више села без електричне енергије

0

Због планираних радова на замијени дотрајалих стубова на одцјепном далеководу за Доњу Осињу у сриједу (13. новембра) без напајања електричном енергијом ће остати потрошачи који се напајају са тог далековода у времену од 08:30 до 14:30 часова.

Застој о испоруци електричне енергије од 08:30 до 14:30 се односи на потрошаче у дијелу Осиње, Доње Осиње, те у црнчанском засеоку Перићи.

Такође обавјештавамо потрошаче на подручју Осиње, Појезине, Д. Церана и Г. Церана да ће истог дана без напајања електричном енергијом остати у времену од пет минута, од 08:30 до 08:35 и 14:30 до 14:35 ради избацивања и убацивања линијског растављача за Доњу Осињу.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here