Vijesti Najave i obavještenja Светосавски бал одржаће се почетком фебруара

Светосавски бал одржаће се почетком фебруара

0

Коло српских сестара “Царица Милица” 2. фебруара 2020. године у хотелу “Бисер” организоваће хуманитарни Светосавски бал, манифестацију чију су традицију, након готово 80 љета, обновили прошле године.

И ове године догађај ће бити спој културе и доброчинства, па ће највећи дио прикупљених средстава бити усмјерен за завршетак дома вишечлане породице Гибаница, а наградиће се и један од најбољих студената.

Позивамо заинтересоване да својим доласком на добротворни Светосавски бал помогну нашу намјеру да породици Гибаница дамо подршку у животу. Кроз једно вече које ћете провести у друштву себи блиских по доброчинству људи, омогућићемо да наше тројке расту сретније, саопштено је из Кола српских сестара.

Породица Гибаница је, иначе, почетком 2017. године постала богатија за тројке Матеу, Теу и Филипа.

Такође, Коло српских сестара покренуло је Божићну акцију прикупљања намирница за све породице које нису у могућности да Божић дочекају достојанствено и како обичаји налажу. Помоћ у некварљивим намирницама можете предати сваки дан у Саборном храму ”Успења Пресвете Богородице” у Дервенти у периоду од 7 до 18 часова.

Дервента Кафе

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here