Vijesti Najave i obavještenja СКУД Дервента обиљежава 25 година постојања

СКУД Дервента обиљежава 25 година постојања

0

Српско културно – умјетничко друштво „Дервента“ ове године обиљежава 25 година постојања и планира низ активности којима ће обиљежити овај значајан јубилеј.

У суботу (06. априла) у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“, с почектм у 19,00 часова, одржаће се свечана академија на којој ће, уз пригодан културно-умјетнички програм, бити приказан историјат СКУД „Дервента“, те отворена изложба оригиналних костима. На академији ће бити додјељена признања, захвалнице и плакете институцијама, медијима, појединцима и члановима заслужним за развој друштва, као и највише признање – повеља.

У недјељу, 21. априла, у ЈУ Центар за културу у Дервенти, с почектом у 19,00 часова, одржаће се 25. Годишњи концерт на коме ће се представити сви чланови друштва, односно двије групе школе фолклора, трећи, други и припремни ансамбл, извођачки фолклорни ансамбл, чланови дјечије пјевачке групе, Женске пјевачке групе и инструменталисти на традиционалним инструментима.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here