Vijesti Sport Смртићи: У недјељу 22. Меморијални турнир у малом фудбалу

Смртићи: У недјељу 22. Меморијални турнир у малом фудбалу

0

ФК “Полет” из Смртићи организује 22. Меморијални турнир у малом фудбалу који ће се одржати код ОШ “Свети Сава” 26. августа са почетком од 18 часова.

Турнир се игра по систему 4+1, а за прва три мјеста обезбијеђени су пехари и новчане награде у износу од 1.100 марака, кажу организатори.

Генерални покровитељ турнира је начелник општине Прњавор Дарко Томаш, а остали спонзори су Успон Дервента, Жељко Симић, Александра Далшашо Лепир, Сана Вита д.о.о, Њам Њам – индустрија деликатеса од меса, С.Т.Р Саша, Борислав Петровић, Технички преглед Стојчић, Слоба вјенчанице, Пробико, Кафе Бар Бианко, Неђелко Живанић, Свјетлана Малић, Кафе Бар Дворац, Кафе Бар Казабланка.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here