Politika Lokalni izbori 2020 Социјалистичка партија: Одржана обука кандидата за одборнике

Социјалистичка партија: Одржана обука кандидата за одборнике

0

У Дервенти је одржана обука кандидата ОО Социјалистичеке партије Дервента за одборнике у Скупштини општине на предстојећим Локалним изборима.

Потпредсједник ОО СП-а Дервента Бојан Радановић каже да је обуку обавио сарадник Главног изборног штаба /ГИШ/ Социјалистичке партије.

Учесници обуке су поштовали мјере и правила која су активна у вези вируса корона, од заштитне маске, размака у сједњу, дезинфекције руку при уласку у објекат. Едукацији су присуствивали сви кандидати СП- а за одборнике у Скупштини општине, а атмосфера је била већа од очекиваног, каже Радановић.

Он истиче да је сарадника ГИШ-а упознао са активностима одбора у протеклом времену, предизборним активностима, и да је већи дио кандидата узео учешће у разговору са гостом, и понудио прихватљива и иновативнија рјешења за изборну кампању.

Заједнички закључак учесника је да су Социјалисти у Дервенти на добром путу да направе најбољу изборни резултат.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here