Politika Lokalni izbori 2020 Социјалистичка партија: Одржана обука кандидата за одборнике

Социјалистичка партија: Одржана обука кандидата за одборнике

0

У Дервенти је одржана обука кандидата ОО Социјалистичеке партије Дервента за одборнике у Скупштини општине на предстојећим Локалним изборима.

Потпредсједник ОО СП-а Дервента Бојан Радановић каже да је обуку обавио сарадник Главног изборног штаба /ГИШ/ Социјалистичке партије.

Учесници обуке су поштовали мјере и правила која су активна у вези вируса корона, од заштитне маске, размака у сједњу, дезинфекције руку при уласку у објекат. Едукацији су присуствивали сви кандидати СП- а за одборнике у Скупштини општине, а атмосфера је била већа од очекиваног, каже Радановић.

Он истиче да је сарадника ГИШ-а упознао са активностима одбора у протеклом времену, предизборним активностима, и да је већи дио кандидата узео учешће у разговору са гостом, и понудио прихватљива и иновативнија рјешења за изборну кампању.

Заједнички закључак учесника је да су Социјалисти у Дервенти на добром путу да направе најбољу изборни резултат.

Дервента Кафе

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here