Politika Lokalni izbori 2020 Социјалистичка партија: Програм “Ударнички за Дервенту” подржава све више грађана

Социјалистичка партија: Програм “Ударнички за Дервенту” подржава све више грађана

1

Носилац листе кандидата Социјалистичке партије /СП/ за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић изразио је увјерење да ће становници ове локалне заједнице подржати на предстојећим изборима ову странку и њен програм “Ударнички за Дервенту”.

Наш изборни програм се назива “Ударнички за Дервенту 2020-2024” и биће основа дјеловања свих изабраних представника, као и функционера СП, али и будућег начелника општине. Комплетан програм већ је у рукама наших грађана и вјерујем да ће бити препознат и подржан. Са терена од наших активиста и чланова добијамо позитивне коментаре, наше просторије свакодневно посјећује све више грађана што нам даје морал да наставимо истим темпом до најбољих резултата од постојања партије. Наш изборни циљ је освајање најмање четири одборничка мандата, рекао је Гојковић.

Гојковић каже да су на листи странке 34 кандидата, који су спој младости и искуства са јасном визијом и традиционалним програмских циљевима како побољшати живот и рад грађана Дервенте.

Он је додао да је подршку СП годинама имао начелник општине Дервента Милорад Симић, који је и сада заједнички кандидат за начелника општине.

Потпредсједник СП Срђан Тодоровић истакао је да је СП у Дервенти препознатљив политички фактор који је знатно учествовао у развоју ове локалне заједнице, посебно кроз ресоре којима су управљали кадрови социјалиста.

Руководство СП даје пуну подршку руководству СП-а у Дервенти, носиоцу листе кандидата за одборнике Славену Гојковићу и свим кандидатима на листи, рекао је Тодоровић.

Он је у просторијама партије у Дервенти присуствовао предизборној промоцији СП, те је нагласио да су социјалисти знатно допринијели да ова локална заједница буде са препознатљивом индустријом, производним погонима и радним мјестима.

Учествовали смо заједно са коалиоционим партнерима у активностима да се Дервента развије у градић и град какав јесте, рекао је Тодоровић.

Он је истакао да енергија коју носи СП и социјални сензибилитет који имају према грађанима, могу да дају још више у наредним годинама.

Политички маркетинг – Локални избори 2020

1 komentar

  1. “Kroz resore kojima su upravljali kadrovi socijalista” doprinijeli razvoju Dervente. Hm, baš bih volio znati kako…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here