Vijesti Politika Социјалистичка партија Српске: Предсједник Селак посјетио Повјереништво странке у Дервенти – ФОТО

Социјалистичка партија Српске: Предсједник Селак посјетио Повјереништво странке у Дервенти – ФОТО

0

Делегација Социјалистичке партије Српске, предвођена предсједником новоформиране странке Гораном Селаком, посјетило је Повјереништво ове странке у Дервенти.

Повјереник странке Александар Богосавац истакао је да су се овом приликом састали и са делегацијом дервентског СНСД-а коју су чинили Игор Жунић и Синиоша Јефтић.

Чланови делегације СПС у Дервенти су разговарали са члановима и активистима, те са привредником Симом Ђукићем. Нови члан СПС данас је постао један од најбољих спортиста Дервенте, кошаркаш Никола Нединић, који се придружио екипи младих људи који организују активности партије у Дервенти, нагласио је Богосавац.

У делегацији СПС-а били су и потпредсједник странке Максим Скоко и члан Предсједништва СПС Миленко Савановић.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here