Vijesti Politika Социјалистичка партија Српске: Предсједник Селак посјетио Повјереништво странке у Дервенти – ФОТО

Социјалистичка партија Српске: Предсједник Селак посјетио Повјереништво странке у Дервенти – ФОТО

0

Делегација Социјалистичке партије Српске, предвођена предсједником новоформиране странке Гораном Селаком, посјетило је Повјереништво ове странке у Дервенти.

Повјереник странке Александар Богосавац истакао је да су се овом приликом састали и са делегацијом дервентског СНСД-а коју су чинили Игор Жунић и Синиоша Јефтић.

Чланови делегације СПС у Дервенти су разговарали са члановима и активистима, те са привредником Симом Ђукићем. Нови члан СПС данас је постао један од најбољих спортиста Дервенте, кошаркаш Никола Нединић, који се придружио екипи младих људи који организују активности партије у Дервенти, нагласио је Богосавац.

У делегацији СПС-а били су и потпредсједник странке Максим Скоко и члан Предсједништва СПС Миленко Савановић.

Дервента Кафе

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here