Vijesti Politika Социјалисти прославили 30 година постојања странке у Дервенти – ФОТО

Социјалисти прославили 30 година постојања странке у Дервенти – ФОТО

2

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента обиљежио је синоћ 30 година постојања прославом којој су присуствовало најуже руководство странке, те око 600 активиста и гостију.

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић је истакао да су социјалисти дали свој допринос развоју Дервенте и да је политика ове партије усмјерена на стварање што бољих услова за живот и свеопшти напредак.

Имамо доста знања, искуства и воље да и наредних година са великом упорношћу наставимо политичку активност за развој и напредак Дервенте. Протеклих 30 година прошло је у знаку непрестане борбе коју смо развијали и на подручју овог града, као и свим дијеловима Републике Српске. У Дервенти смо били важан друштвени и политички фактор, рекао је Ђокић овом приликом.

Предсједник Градског одбора СП-а Дервента Славен Гојковић рекао је да су одбор 29. јануара 1994. године основали веома храбри и одважни људи, којима се посебно захвалио, јер су оставили неизбрисив траг у постојању СП-а и дали велики допринос развоју Дервенте.

Свечаности су присуствовали и потпредсједник СП-а Недељко Јовић, представници више општинских и градских одбора СП-а, замјеник градоначелника Дервенте Синиша Јефтић, посланик СНСД-а у Народној скупштини Игор Жунић, одборници и коалициони партнери са локалног нивоа, те други гости.

Дервента Кафе

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here