Vijesti Kultura i obrazovanje Сутра наставак Љетне арт сцене

Сутра наставак Љетне арт сцене

0

Шесто вече Љетне арт сцене у Дервенти одржаће се на платоу испред Народне библиотеке “Бранко Радичевић” у недјељу, 16. августа, од 19.30 часова.

Овога пута своја остварења представиће Бањалучанка Миланка Благојевић, књижевница која је за своју прву збирку прича “Мандаринске патке” добила награду “Чучково дјело”, млади музичар млади музичар Дамјан Теофиловић, те рецитаторка Сања Томинчић.

Кроз вече ће нас водити Сања Томинчић.

Поред представљања дервентских умјетника, фестивал има за циљ прикупљање средства за куповину клавира за Библиотеку, чиме би се стекла могућност одржавања више разноврснијих културних дешавања, због чега је у овој установи постављена и продајна изложба радова дервентских умјетника.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here