Vijesti Kultura i obrazovanje СШЦ “Михајло Пупин” представља занимања електричар и ауто-електричар – ВИДЕО

СШЦ “Михајло Пупин” представља занимања електричар и ауто-електричар – ВИДЕО

0

У Средњошколском центру „Михаило Пупин“ планирају да у школској 2020/21 упишу укупно 144 ученика у седам различитих занимања, а међу њима су и електричари и ауто-електричари.

Данас добри мајстори вриједе злата!Зашто уписати ова занимања?

~~ Конкурс за упис у први разред СШЦ “Михајло Пупин” пронађите ОВДЈЕ!

Електричар

Данашњица се не може замислити  без апарата и уређаја. Коме се обратити уколико дође до квара? Електричарима који су задужени за њихову монтажу, одржавање, доградњу  и сервисирање.( више овдје )

Током трогодишњег школовања наши ученици се оспособљавају да поправљају, испитују, уграђују, утврђују исправност, те врше поправке електричних машина и раде на одржавању погона и свих врста електричних инсталација.

~~ Остала занимања СШЦ “Михајло Пупин” пронађите ОВДЈЕ!

Ауто – електричар

Ауто – индустрија данас не функционише без електронике. Савремени аутомобили имају све више електронских функција и готово је немогуће опстати на тржишту без доброг ауто – електричара.Шта је основни задатак ауто – електричара? То је познавање електронских система, како би их могли замијенити новим.( више овдје )

Стално учење и праћење нових технологија је ваша и наша будућност!

СШЦ Михајло Пупин

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here