Vijesti Društvo Удружење заробљеника Града Дервента позива на одговорност надлежних

Удружење заробљеника Града Дервента позива на одговорност надлежних

0

Удружење заробљеника Града Дервента тражи одговорности оних који су омогућили да предсједник Хрватске Зоран Милановић одликује 103. бригаду Хрватског вијећа одбране у Дервенти. 

Удружење заробљеника подсјећа да је осјетило „доброту” 103. бригаде ХВО због чега је огорчено на пропусте надлежних и одговорних институција Републике Српске који су дозволили да предсједник Хрватске понизи све српске жртве међу којима су и логораши који су физички мучени, психички малтретирани, клани и убијани у четири логора у Дервенти.

Користимо прилику да позовемо на одговорност све оне који су омогућили ову српску срамоту и да позовемо на саборност и памет свих Срба док се грешке још увијек могу поправити, стоји у саопштењу Удружења.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here