Vijesti Politika Уједињена Српска: Потпредсједница странке похвалила рад Градског одбора у Дервенти

Уједињена Српска: Потпредсједница странке похвалила рад Градског одбора у Дервенти

0

Наталија Тривић, потпредсједник Уједињене Српске, посјету Дервенти искористила је и за обилазак Градског одбора ове странке у нашем граду.

Том приликом предсједник дервентског одбора Миодраг Тешендић упознао је Тривићеву о активностима локалног одбора и друштвено-политичким приликама у граду.

Представници актива жена и актива младих су такође потпредсједницу упознали о досадашњем дјеловању и плановима, а госпођа Тривић је похвалила рад и организацију странке у Дервенти. Посебно је задовољство изразила је заступљеношћу младих и жена, као и образовном структуром градске организације у Дервенти, саопштено је из Уједињене Српске.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here