Vijesti Kultura i obrazovanje У петак наставак Љетне арт сцене

У петак наставак Љетне арт сцене

0

У петак (11. септембар) од 19 часова испред Народне библиотеке “Бранко Радичевић” очекује нас ново вече Љетње арт сцене.

На Љетној арт сцени представиће нам се гост из Београда, књижевник Милоша Николин, који ће нам се промовисати свој нови роман “Пет годишњих доба марвеног доктора”. Дамјан Теофиловић биће музичка подршка на гитари, а Мирослав Наградић је као поклон припремио је акварел разгледнице нашег града, наглашавају организатрои.

Вече ће зачинити плесни клуб “Ритам” из Српца, један од најнаграђиванијих у латино-плесовима у БиХ.

У међувремену, продана је слику ријеке Укрине сликарке Јелена Лубура-Бардак и на овај начин приближила нашу идеју куповине полуконцертног клавира за још 100 марака. Слике и књиге наших претходних учесника можете и даље наћи у просторима библиотеке, подсјећају организатори.

Иначе, под покровитељством Народне библиотеке “Бранко Радичевић” манифестацију организују књижевница Александра Мариловић, професорица Милијана Жунић, те пијанисткиња Драгана Латиновић.

Поред представљања дервентских умјетника, фестивал има за циљ прикупљање средства за куповину клавира за Библиотеку, чиме би се стекла могућност одржавања више разноврснијих културних дешавања, због чега је у овој установи постављена и продајна изложба радова дервентских умјетника.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here