Vijesti Najave i obavještenja У сриједу изложба ручних радова са мотивима дервентског веза

У сриједу изложба ручних радова са мотивима дервентског веза

0

Изложба ручних радова са мотивима дервентског веза под називом “Вриједне женске руке чувају традицију од заборава” биће отворена у сриједу, 28. фебруара, у Народној библиотеци “Бранко Радичевић”.

Изложба ће бити постављена у склопу Етнолошке поставке библиотекине Завичајне збирке, а биће отворена од 18 часова.

Ручни радови су настали у радионицама веза, шивања и осликавања предмета коју смо организовали у сарадњи са Удружењем жена Дервента, а циљ изложбе су очување традиције од заборава и презентација ручних радова млађим генерацијама, кажу у Библиотеци.

Изложба рукотворина насталих у радионицама које су одржаване у библиотеци, биће отворена седам дана, а посјетиоци ће је моћи погледати радним данима од 7.30 до 15.30 часова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here