Vijesti Najave i obavještenja У суботу пети Фестивал етно пјесме СКУД “Дервента”

У суботу пети Фестивал етно пјесме СКУД “Дервента”

0

Српско културно-умјетничко друштво “Дервента” организује пето издање Фестивала етно-пјесме које ће се одржати у суботу, 21. августа, на Тргу православља.

На фестивалу ће се, поред инструменталног састава и пјевачких група СКУД-а „Дервента“, представити и мушка пјевачка група КУД-а „Чајавец“ из Бањалуке, те етно–група „Босиљак“ која дјелује у КУД-у „Илићка“ из Брчког, те вокално–инструменталне групе СПКД „Просвјета“ из Прњавора. Фестивал ће почети у 20 часова.

На списак манифестација које организује СКУД „Дервента“ од 2017. године уврстио се и Фестивал етно пјесме на којем наступају пјевачке и етно групе које чувају духовне, изворне и етно пјесме од заборава.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here