Vijesti Politika Јасмина Радановић на челу Актива жена Социјалистичке партије Дервента

Јасмина Радановић на челу Актива жена Социјалистичке партије Дервента

0

Јасмина Радановић изабрана је за предсједника Актива жена Градског одбора Социјалистичке партије Дервента, а за потпредсједнике Оливера Балешевић и Маријана Јефтић.

Радановићева је истакла да Актив жена ради на афирмацији и заштити права жена, породице и полне равноправности, те побољшању положаја и права жена у друштву и остваривањем права жена у складу са европским стандардима и конвенцијама.

Хуманост и солидарност жена, сарадња са другим организацијама жена у нашем граду ради побољшања културног и друштвеног живота, без занемаривања жена са села које дају несебичан допринос и које се поред свих својих обавеза укључују у рад организације, рекла је Радановићева.

Према њеним ријечима до сада је Актив имао пуну подршку руководства Градског одбора СП-а Дервента кроз реализацију неколико хуманитарних активности, али и кроз свакодневно функционисање Актива.

Предсједник Градског одбора СП-а Дервента Славен Гојковић честитао је чланицама Актива жена на веома успјешно проведеним изборима, а новоизабраном руководству честитао избор и успјешан рад.

Захвалност и ранијем руководству које је веома успјешно радило и доприносило успјешности партије кроз изборне активности, кроз друге редовне партијске активности и кроз хуманитарни рад”, рекао је Гојковић, те им честитао Дан жена и даровао их ружама.

Изборној активности Актива жена СП-а присуствовао је и потпредсједник ГО СП-а Дервента Бојан Радановић.

Руководство ГО СП-а свим припадницама љепшег пола, мајкама, бакама, супругама, кћеркама и сестрама упутило је честитку за Међународни дан жена – 8. март уз жељу да им сваки дан буде као овај – празнични.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here