Vijesti Kultura i obrazovanje Јун у знаку “Пркос-феста”, културе и умјетности

Јун у знаку “Пркос-феста”, културе и умјетности

0

Пркос фест, манифестација која се изродила из Љетне арт сцене, поново ће употпунити љетна културна дешавања и афирмисати домаће и регионалне умјетнике.

Треће издање ће током читавој јула у наш град донијети неколико занимљивих представа, изложби, радионица и наступа.

На платоу испред Народне библиотеке ће 3. јуна од 20 часова бити уприличено свечано отворење фестивала, након чега ће Градско позориште „Јазавац“ извести представу „Мало благо“, а публика ће имати прилику и да погледа изложбу Бранкице Симић посвећене значајним догађајима, знаменитостима и личностима Дервенте.

У исто вријеме и на истом мјесту седам дана касније глумац Душко Мазалица одржаће луткарску радионицу, док ће се 15. јула представити Плесни студио „Гема“ из Бањалуке.

Изложба радова и радионица за дјецу „Сизифова борба за правопис“ на програму је 20. јула, док ће фестивал бити затворен концертом бањалучког квартета „Комбајн“ 26. јула.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here