Vijesti Kultura i obrazovanje Библиотека и овог љета организује размјену школских уџбеника

Библиотека и овог љета организује размјену школских уџбеника

0

biblioteka derventa

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ ће и ове године за ученике основних и средњих школа током љетног распуста организовати размјену уџбеника.

Ову акцију смо покренули са жељом да олакшамо родитељима набавку уџбеника, а и да нашу дјецу учимо како да чувају своје књиге јер на тај начин могу да помогну својим родитељима, рекла је директор ове установе мр Мирјана Плиснић додавши да се ова акција организује већ четврту годину и позвала је све заинтересоване родитеље и ученике нашег града да се укључе у ову акцију.

Размјена ће бити организована од 10.06.2021. године, а заинтересовани информације о размјени могу добити у просторијама Библиотеке.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here