Vijesti Društvo Дервенћани Дан Републике прославили уз Дејана Матића – ФОТО

Дервенћани Дан Републике прославили уз Дејана Матића – ФОТО

0

У девет градова Републике Српске вечерас се одржавају поклон концерти поводом Дана Републике Српске – 9. јануара.

Велики број Дервенћана “загријао” је перспективни дервентско-прњаворски бенд “Деминутив”, да би потом на бини инсталисаној на Тргу ослобођења концерт одржао познати пјевач Дејан Матић.

Окупљене суграђане поздравио је и градоначелник Милорад Симић, а читав догађај окончан је ватрометом.

Хвала вам што сте дошли у овом броју да обиљежимо велики јубилеј, 30 година постојања Републике Српске. Овом приликом желим да нам свима честитам и да пожелим да још дуго година трајемо, и из године у годину будемо јачи и сложнији, јер је то једини рецепт за очување Српске. Нек живи Република Српска, рекао је Симић.

На Тргу Србија у Источном Новом Сарајеву наступа “Ван гог”, “Лексингтон бенд” и Дејан Петровић Биг бенд, у Требињу на Градском тргу Даница Црногорчевић, у Зворнику “Легенде”, док Бањалучани у Парку Петар Кочић уживају у пјесмама Етно групе “Траг”.

Приједорчане забавља “Рибља чорба”, Добојлије Мирослав Илић, у Градишци наступа Јелена Томашевић, у Бијељини Саша Матић, док у Козарској Дубици наступа Митар Мирић, а као предгрупа локални састав “Трио гушт”.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here