Vijesti Najave i obavještenja Коло српских сестара “Царица Милица” организује Божићни базар за Михајла

Коло српских сестара “Царица Милица” организује Божићни базар за Михајла

0

Коло српских сестара “Царица Милица” уочи Божића, тачније 5. и 6. јануара наредне године организоваће дводневни Божићни базар за помоћ у лијечењу нашем малом суграђанину Михајлу Радановићу.

Базар ће се одржати испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и храма Преображења Господњег у Новом насељу.

Наше чланице ће за ту прилику припремити већи дио трпезе за Божић и понудити нашим суграђанима који ће на тај начин себи моћи обезбиједити  бадњак, пшеницу, димљени сир, колаче, а при томе учинити добро дјело. Уз то, за предузећа имамо могућност припреме кетеринга, односно празничне закуске, кажу у КСС “Царица Милица”.

~~ О малом Михајлу опширније прочитајте ОВДЈЕ!

Саборна црква, под чијим окриљем Коло дјелује, дарује 500 марака.

Надамо се да ћемо сви заједно направити велики искорак ка циљу породице Радановић. Жеља нам је да пружимо подршку породици малог Михајла како бисмо им олакшали свакодневицу и поручили им да нису сами у својој борби, али и уљепшали празничне дане који су пред нама, истичу у Колу.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here