Vijesti Društvo Мишинци: Помен борцима страдалим у пробоју „Коридора живота“

Мишинци: Помен борцима страдалим у пробоју „Коридора живота“

0

Помен за погинуле борце из Мишинаца, који су положили животе за слободу и част свог народа, служен је протекле недјеље, 17. јуна, код спомен обиљежја у порти мишинчанског храма. Парастос је служио надлежни парох, протојереј-ставрофор Славољуб Тривић, у присуству вјерника.

С обзиром да су прва дејства према непријатељским линијама забиљежена недалеко од овог мјеста, присутни су се присјетили и почетка операције „Коридор“.

У знак сјећања на погинуле и умрле борце, свијеће су прислужили, а вијенце и цвијеће на спомен – обиљежје положили чланови породица бораца, замјеник начелника општине Синиша Јефтић, потпредсједник Скупштине општине Славен Гојковић, представници Општинске борачке организације Дервента, као и представници Удружења заробљеника. Помену страдалих, пошту су одале и делегације СНСД-а, СДС-а, ПДП-а и СП-а, те група бораца из Козарске Дубице, који су учествовали у пробоју „Коридора живота“.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here