Vijesti Društvo Млади социјалдемократи обиљежили Дан Републике – ФОТО

Млади социјалдемократи обиљежили Дан Републике – ФОТО

0

Вечерас је у Дервенти, у организацији Младих социјалдемократа, одржано дружење у поводом Дана Републике, a oвом приликом окупљеним суграђанима и активистима дијељени су беџеви у бојама заставе Републике Српске и календари. 

Акцију страначке омладине подржао је и предсједник ОО Савеза независних социјалдемократа Милорад Симић.

У сусрет Дану Републике, једној великој светињи, организовали смо ово окупљање. Нажалост, Српску и данас оспоравају, али имамо институције и вјерујући народ и ја се не бојим за будућност, поручио је Симић, честитајући сутрашњи празник свим грађанима Републике Српске.

Предсједник ОО МСД Дервента Маја Пјерановић подсјетила је да Млади социјалдемократи широм Републике Српске на сличан начин обиљежавају Дан Републике, чиме се не показује инат, него љубав, те да је Република Српска вјечна и да ће оваква дружења постати традиционална.

За ову прилику зграде Општинске управе и Библиотеке освијетљене су у бојама заставе, а окупљени су након скупа придружили се литији и молебану које је у знак подршке СПЦ у Црној Гори организовала Црквена општина Дервента.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here