Vijesti Kultura i obrazovanje Републичка смотра фолклорног стваралаштва: Ученици “19. априла” награђени за најбољи сценски наступ...

Републичка смотра фолклорног стваралаштва: Ученици “19. априла” награђени за најбољи сценски наступ – ФОТО

0

На Републичкој смотри фолклорног стваралаштва ученика основних школа фолклораши ОШ „19. април“ су освојили награду у категорији “најбољи сценски наступ”.

На смотри у Добоју је учествовало 19 школа.

Иако је у нашој школи фолклорна секција оформљена тек протеклог септембра, постигла је велики успјех. Категорија “најбољи сценски” обухвата неколико фолклорних елемената и зато смо посебно поносни, јер је то успјех цијеле екипе и сваког играча и заједничког рада. Наши фолклораши били су међу најмлађим ученицима и нашим изворним дервентским играма сјајно представили нашу школу и наш град, саопштили су из ове образовне установе.

Ментори младим фолклорашима су биле учитељице Славица Танасковић и Андреа Миљић, а из школе се посебно захваљују кореографу КУДМ “Босиљак” Стани Наградић која им је била подршка од почетка рада.

Дервента Кафе

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here