Vijesti СКК “Вихор”: Позив пјесницима за достављање радова на тему “Код куће остани,...

СКК “Вихор”: Позив пјесницима за достављање радова на тему “Код куће остани, животе одбрани”

0

Српски књижевни клуб ”Вихор” из Дервенте,  Милорад Мишо Ђурђевић и Ненад Симић у смислу и циљу доприноса пјесничких и књижевних стваралаца стварној борби против немилосрдне пандемије корона вируса, расписују

П О З И В
пјесницима и књижевним ствараоцима да на тему
”КОД КУЋЕ ОСТАНИ, ЖИВОТЕ ОДБРАНИ”
напишу и по једну пјесму ”Вихору” доставе путем e-mail адресе [email protected]

Пјесма коју аутор доставља треба да буде написана ћириличним писмом, фонтом Times New Roman, величине фонта 12, да садржи до 28 стихова, те да буде потписана пуним именом и презименом аутора, са обавезним навођењем датума рођења, адресе становања, броја контакт телефона и e-mail адресе.

Право учешћа на Позив имају сви ствараоци са подручја Дервенте, Републике Српске, Босне и Херцеговине, Србије и свих других држава свијета.

Позив остаје отворен за сво вријеме трајања ванредне ситуације у Републици Српској.  Након званичне објаве престанка угрожености живота до сада незамисливо опасним вирусом и одмах по стицању услова Српски књижевни клуб ”Вихор” из Дервенте ће све пристигле радове/пјесме уобличити у Зборник и исти на дар доставити и свим ауторима који су послали свој рад.

Дервента Кафе

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here