Vijesti Najave i obavještenja СКУД Дервента: „Концертом пријатељства“ започињемо обиљежавање 25 година постојања

СКУД Дервента: „Концертом пријатељства“ започињемо обиљежавање 25 година постојања

0

Српско културно – умјетничко друштво „Дервента“, на почетку јубиларне 25. године рада и постојања, организује концерт фолклора под називом „Коло пријатељства“ на којем ће се представити све се секције друштва домаћина и око 150 чланова гостујућих ансамбала.

Концерт организујемо са циљем да окупимо у коло дио пријатеља са којима његујемо пријатељске односе и сарадњу у области културно – умјетничког аматеризма. Концерт ће се одржати 3.11.2018. године са почетком у 19 часова у Центру за културу у Дервенти, поручили су из СКУД Дервента.

На концерту ће гостовати ФА „Свети Никола“ из Трстеника у Србији, ЦКУД „Лепа Радић“ из Градишке, СПКД „Просвјета“ из Прњавора, СПКД „Просвјета“ из Брчког и ФУГ „Мотајички Вук“ из Србаца.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here