Vijesti Društvo Служен помен страдалим борцима из Мишинаца

Служен помен страдалим борцима из Мишинаца

1

Почаст погинулим борцима Војске Републике Српске из Мишинаца одана је јуче испред спомен обиљежја у овом селу.

Полагањем цвијећа и вијенаца и паљењем свијећа оживљена су сјећања на дванаест бораца овог села, са поруком да никада не смију да буду заборављени јер су својим животима платили слободу и мир.

Била је ово прилика да се присјетимо и почетка операције „Коридор“ јер су управо недалеко од спомен обиљежја почеле припреме за дјеловање против непријатељских снага  и коначно ослобађање Дервенте.

Вијенце и цвијеће су положиле породице погинулих бораца, мјештани, изасланик градоначелника, делегације Скупштине града, Борачке организације Дервента и Борачке организације Козарске Дубице, Организације породица погинулих и заробљених бораца и несталих цивила, Удружења ратних војних инвалида 1991-1995 и политичких партија СНСД-а  и СДС-а.

дервента.ба

 

1 komentar

  1. Ah operacija “KORIDOR” kad se setim tog slavnog vremena suze mi same ns oci podju, nikad vise onakvog jedinstva Srpslog naroda i Srpske vojske. Slava poginulim xa slobodu svoga naroda.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here