Vijesti Kultura i obrazovanje СПКД “Просвјета” награђује најљепши ћирилични рукопис о Васкрсу

СПКД “Просвјета” награђује најљепши ћирилични рукопис о Васкрсу

0

Српско просвјетно и културно друштво ”Просвјета”, Општински одбор Дервента, расписује

К  О  Н  К  У  Р  С
за избор најљепших рукописа ћириличног писма

Услови:

Конкурсна комисија ће размотрити и оцијенити све радове који буду написани својеручно, ћириличним писмом, у форми пет реченица садржаја посвећеног Васкрсу, на папиру формата А4, са или без линија, налив пером, пенкалом или оловком, са својеручно написаним именом аутора, адресом становања и бројем контакт телефона.

Право учешћа имају сви ученици деветогодишњих и средњих школа као и сви грађани.

Препоручује се наставницима и професорима српског језика да радове ученика сваке деветогодишње и сваке средње школе организовано доставе Општинском одбору СПКД ”Просвјета” Дервента у року трајања Конкурса, што не искључује право ученика да самостално доставе своје радове.

Радове на конкурс доставити у по једном примјерку, најкасније до 31. марта 2018. године, на адресу Општински одбор СПКД ”Просвјета” Дервента, са назнаком ”за Конкурс”, н/р Каиновић Драган, Дервента.

Имена добитника награда биће објављена у ”Дервентском листу” и другим средствима јавног информисања, одмах након Васкрса, а награде ће бити додијељене за прва, друга и трећа мјеста која достављени радови буду освојила када по оцјени Комисије буду проглашени као најљепши рукописи ћириличног писма, у све три категорије (деветогодишње школе, средње школе, грађани).

Предсједник ОО СПКД ”Просвјета” Дервента
Драган Каиновић

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here