Vijesti Kultura i obrazovanje СПКД “Просвјета”: Одабрани најљепши ћирилични рукописи

СПКД “Просвјета”: Одабрани најљепши ћирилични рукописи

0

На сједници градског одбора СПКД ,,Просвјета” Дервента, одржаној прошлог четвртка, четверочлана комисија у саставу Зденко Бећаревић, Вујадин Малешевић, Далиборка Малашевић и Јованка Миловановић изабрали су побједнике конкурса за најљепше ћирилично писмо за 2021. годину.

На адресу ОО СПКД ,, Просвјета” Дервента простигло је 94 рада, а најбољи радови по избору стручне комисије били су Биљане Катанић из Горњих Церана, Александре Јеремић из Модриче и Марине Пајкановић из Бања Луке.

Друго мјесто освојили су Лука Цвијић из Бања Луке, Марија Јефтић из Мишковаца, те Нађа и Софија Ковачевић из Власенице, док су трећепласирани Сара Голић из Хан Пијеска, Марко Калаба из Прњавора и Ленка Печеница-Ковачевић из Власенице.

– Овом приликом ОО СПКД ,,Просвјета” Дервента се захваљује свим учесницима конкурса. У суботу, 22. маја, у Центру за културу са почетком у 19:00 часова биће уприличена додјела повеља и награда.ћ, саопштено је из дервентски  “Просвјете”.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here