Vijesti Kultura i obrazovanje СШЦ “Михајло Пупин” представља занимања електричар и ауто-електричар – ВИДЕО

СШЦ “Михајло Пупин” представља занимања електричар и ауто-електричар – ВИДЕО

0

У Средњошколском центру „Михаило Пупин“ планирају да у школској 2020/21 упишу укупно 144 ученика у седам различитих занимања, а међу њима су и електричари и ауто-електричари.

Данас добри мајстори вриједе злата!Зашто уписати ова занимања?

~~ Конкурс за упис у први разред СШЦ “Михајло Пупин” пронађите ОВДЈЕ!

Електричар

Данашњица се не може замислити  без апарата и уређаја. Коме се обратити уколико дође до квара? Електричарима који су задужени за њихову монтажу, одржавање, доградњу  и сервисирање.( више овдје )

Током трогодишњег школовања наши ученици се оспособљавају да поправљају, испитују, уграђују, утврђују исправност, те врше поправке електричних машина и раде на одржавању погона и свих врста електричних инсталација.

~~ Остала занимања СШЦ “Михајло Пупин” пронађите ОВДЈЕ!

Ауто – електричар

Ауто – индустрија данас не функционише без електронике. Савремени аутомобили имају све више електронских функција и готово је немогуће опстати на тржишту без доброг ауто – електричара.Шта је основни задатак ауто – електричара? То је познавање електронских система, како би их могли замијенити новим.( више овдје )

Стално учење и праћење нових технологија је ваша и наша будућност!

СШЦ Михајло Пупин

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here